Kända bloggar jag läser.

Här är en lista på några stora hästbloggar jag läser och även lite vad jag tycker om dom.
 
http://nellieberntsson.se/
Nellie-Grym jäkla tjej med en superbra blogg, med bra inlägg och så himla vettig. Har mer i huvudet än många andra bloggare och detta är alltid den första bloggen jag kikar in på morgonen.
 
http://icusen.blogg.se/
Denna tjejen har jag följt ganska länge och hon är en väldigt duktig ryttare och verkar väldigt ödmjuk som person. Gillar sättet hon skriver på och att hon alltid är så trevlig i sitt bemötande mot kommentarer.
 
http://ingridskoog.se/
En blogg som växt massor i mina ögon och jag gillar verkligen hennes naturliga tankesätt kring hästhållningen samt hur hon står på sig när det gäller att kombinera det med att tävla, grymt jobbat.
http://divorceyourhorse.se/
En riktigt bra blogg som blandar vettiga och tänkvärda inlägg med en gnutta sarkasm och ironi.
 
http://linnolsson.se/
Linns blogg har jag följt ett bra tag dock har hon minskat i mina ögon den senaste tiden och ibland undrar jag inte hur hon tänker med vissa saker hon skriver. Gick från att ligga högt i min blogg lista till att nu halkat ner ganska ordentligt och främst för att hennes attityd mot läsarna enligt mig har blivit så mycket sämre.
 
http://www.teamtyra.se/
Asså denna blogg läser jag mest för att den ofta är så helt absurd och bara VA. Gillar inte attityden till läsarna ett dugg eller sättet hon bemöter många kommentarer med. Ser sig själv som störst, bäst, duktigast och  vackrast men kanske borde köpa en ny spegel.